O bucățică din trecut

i-didnt-change-i-grew-up-quote-1

Cu siguranță acesta va fi cel mai scurt articol scris vreodată de mine. De fapt, este doar o încurajare pentru a trece de obstacolele ce vin peste noi. Este o încurajare care te aduce în prezent, deși poate îți place să mai patinezi pe gheața trecutului.

Terapeutic ar fi să vorbești cu prietenii din copilărie. Este absolut eliberator. Vă amintiți cum din copiii cu cacao în fața televizorului ați ajuns acum adulții cu cafea la birou. Apoi primești vestea că vor avea un copil, se vor căsători, unii vor fi campionii divorțurilor sau poate vor pleca în prima lor vacanță după ani de muncă.

Atunci timpul se va opri puțin. Te vei duce în trecut, dar să ai grijă să nu rămâi acolo. Vei realiza că acum trăiești o altfel de realitate pe care trebuie să o înfrunți. Îți vei da seama că acum se întâmplă viața și că jocul pe care îl așteptam în fața blocului s-a anulat.

Vei realiza că nu mai ai julituri în genunchi și nici înghețata nu se mai topește până la cot. Cheia pe care o aveai la gât a dispărut, acum e pierdută prin geantă între facturile ce trebuie plătite până mâine. Socotind tot poate vei fi pe minus, dar ești adult acum. Te vei adapta să te descurci indiferent de situație.

Sentimentele vor apăsa greu pe sufletul tău. Ele nu se vor mai repeta. Etapele vieții sunt diferite acum. Deși copilul din tine este prezent, acum te vei lovi de multe probleme de oameni mari.

Așa cum odată alergam după minge, acum alergăm după bani.

Copile, jocul s-a terminat! A început viața.

Cu drag,

Elena ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s